Το χταποδάκι με μανέστρα του αγιορείτη μοναχού Επιφάνιου είναι ένα γιουβέτσι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει, αλλά δεν υπολείπεται καθόλου σε νοστιμιά.
Δοκιμάστε σήμερα κιόλας το χταποδάκι με μανέστρα του Μοναχού Επιφάνιου. Είναι μια εκπληκτική συνταγή που θα σας μυήσει στην αγάπη του για τη μεσογειακή κουζίνα. Η μεγάλη παρακαταθήκη, άλλωστε του Μοναχού Επιφάνιου είναι ότι κατόρθωσε να μετατρέψει και να εξελίξει πολλές αγαπημένες κλασικές συνταγές.
Χταποδάκι με μανέστρα Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr