Ελλάδα

Πέθανε η δημοσιογράφος Ζέτα Καραγιάννη

Μόλις σε ηλικία 51 ετών έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος, Ζέτα Καραγιάννη.

Η γνωστή δημοσιογράφος έδινε μάχη με τον καρκίνο και το πρωί της Τετάρτης (13.10.2021) άφησε την τελευταία της πνοή.

Η Ζέτα Καραγιάννη γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Η πρώτη της δημοσιογραφική εργασία ήταν στην εφημερίδα «Η Πρώτη», το 1988. Στη συνέχεια ακολούθησαν η «Επικαιρότητα», η «Ενημέρωση», η «Κοινή Γνώμη», η «Απογευματινή» και ο «Ελεύθερος Τύπος». Παράλληλα εργάστηκε σε πολλά περιοδικά όπως το «Ένα», «Eviva», «Τηλεθεατής», «Τι στην TV», «Media», «Λοιπόν», «Out», «Τηλέραμα» κ.ά.

Είχε εργαστεί στους ραδιοφωνικούς σταθμούς: «Ξένιος», «Περισκόπιο» «Αργειακή Ραδιοφωνία», «Galaxy 92» και «Flash 9,61», καθώς και στους τηλεοπτικούς σταθμούς «MEGA» και «ΑΝΤΕΝΝΑ».

Από το 2002, εργάστηκε στην ΕΡΤ, στο διεθνή ραδιοφωνικό της σταθμό «Η Φωνή της Ελλάδας» (ΕΡΑ 5), ως παραγωγός εκπομπών, όπου παρέμεινε ως το τέλος, έχοντας στο ενεργητικό της πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες.

zetakaragianni

Παράλληλα, ως ανήσυχο πνεύμα που ήταν, με διάθεση για διαρκή εξέλιξη και βελτίωση, δε σταμάτησε ποτέ να σπουδάζει και να επιμορφώνεται: Ολοκλήρωσε με επιτυχία τα σεμινάρια Νέων Μέσων της ΕΣΗΕΑ, τα Σεμινάρια Ελληνικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σεμινάρια υποκριτικής/Ερασιτεχνική ομάδα στο VAULT Theatre Plus / Πολυχώρος VAULT, καθώς και το τμήμα Κατάρτισης στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μέσω της e-Δια Βίου Μάθησης.

Η Ζέτα Καραγιάννη ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος με κέφι για τη ζωή και όνειρα για το μέλλον. Πάλεψε με γενναιότητα την ασθένειά της, δίνοντας μαθήματα δύναμης και αξιοπρέπειας στους φίλους και τους οικείους της. Η απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό σε όσους είχαν τη χαρά να τη γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, σε ανακοίνωσή του, εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους της και αποχαιρετά με οδύνη την εκλεκτή συνάδελφο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πλημμύρισε» η Ερμού από κόσμο – Ψώνια και βόλτα στο κέντρο με ανοιχτά καταστήματα και «σύμμαχο» τον καιρό
Υπενθυμίζεται ότι τα περισσότερα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά έως τις 16:00, με εξαίρεση τα μεγάλα εμπορικά κέντρα που θα κρατήσουν σε λειτουργία τα μαγαζιά τους έως τις 20:00
Κόσμος στην Ερμού