Σάββατο, 20 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Με Φερέλ για το πρώτο διπλό στην Euroleague

Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Με Φερέλ για το πρώτο διπλό στην Euroleague

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή Euroleague θα προσπαθήσει να πάρει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μακάμπι (21:05, Novasports) για την πέμπτη αγωνιστική, θέλοντας να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ και τη δεύτερη φετινή στην Euroleague.

Στην προσπάθεια τους αυτοί, οι πράσινοι θα έχουν για πρώτη φορά στο ρόστερ τους τον Γιόγκι Φερέλ ο οποίος από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις και σήμερα αναμένεται να ριχτεί στη μάχη.

Ο Κάμερον Τέιλορ είναι αμφίβολος, αλλά επιστρέφει ο Άντε Ζίζιτς για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία έχει ρεκόρ 2-2, δίχως να έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν.

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα δώσουν βροντερό “παρών” στο γήπεδο, με τους Ισραηλινούς να ανακοινώνουν sold out. 

«Είναι προφανές ότι το πρόγραμμα δεν είναι φιλικό στο να σταθεροποιηθούμε, να βελτιωθούμε, να νιώσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσα από κάποιες νίκες. Για ακόμα ένα παιχνίδι έχουμε δύσκολη αποστολή. Η Μακάμπι είναι σε μια φάση που χρειάζεται νίκες και ειδικά στο γήπεδό της. Από την άλλη, πέρα από το πρόγραμμα εμείς πρέπει να βελτιώσουμε αρκετές αστάθειες που έχουμε στην απόδοσή μας και επιθετικά και αμυντικά. Αυτές τις μικρές εκλάμψεις καλών αποδόσεων που έχουμε να τις κάνουμε περισσότερες, να τις επεκτείνουμε και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν είναι κάτι εύκολο αυτό, αλλά πρέπει να το κάνουμε», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία) και Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις