Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Καλλιθέα – Επίθεση σε μαθητή: «Σκαρφάλωσε στα κάγκελα και τον χτύπησε – Δεν υπήρχε καθηγητής»

Καλλιθέα – Επίθεση σε μαθητή: «Σκαρφάλωσε στα κάγκελα και τον χτύπησε – Δεν υπήρχε καθηγητής»

Επίθεση μέσα στο προαύλιο του σχολείου του δέχτηκε ένας 15χρονος μαθητής στην Καλλιθέα. Το περιστατικό σημειώθηκε στο 7ο Γενικό Λύκειο Καλλιθέας, με τον φερόμενο δράστη της επίθεσης να πλησιάζει τον 15χρονο μαθητή και να τον χτυπά στο πρόσωπο, ρίχνοντας του μπουνιά. Ο καυγάς, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, αφορούσε την κοπέλα του φερόμενου δράστη.

Συμμαθητές του 15χρονου, που ήταν μπροστά στο περιστατικό, μιλούν στο newsit.gr και περιγράφουν πώς έγινε το συμβάν στο σχολείο της Καλλιθέας.

Όπως αναφέρουν «το θύμα έσπρωξε την κοπέλα του παιδιού που τον χτύπησε, η κοπέλα το μετέφερε στο αγόρι της και εκείνος ήρθε στο 7ο Λύκειο. Σκαρφάλωσε στα κάγκελα, ρώτησε ποιος είναι ο συγκεκριμένος και τον χτύπησε 2 φορές κάτω από το μάτι, μάλλον με κάτι μεταλλικό γιατί είχε ανοίξει το μάτι. Μετά τους χώρισαν τα υπόλοιπα παιδιά και έφυγε από το σχολείο».

Όπως επισημαίνει ένας άλλος μαθητής του σχολείου, «την τελευταία ώρα του μαθήματος, το παιδί δέχτηκε μια επίθεση από έναν εξωσχολικό το οποίο σκαρφάλωσε τα κάγκελα και μπήκε μέσα στο σχολείο για μια παρεξήγηση που είχε γίνει. Δεν υπήρχε κάποιος καθηγητής στο προαύλιο εκείνη την στιγμή. Στη συνέχεια, μετά το χτύπημα, τον περιποιήθηκαν στο γραφείο και τον πήγαμε εμείς οι φίλοι του στο σπίτι».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης της επίθεσης είναι επίσης ένας 15χρονος μαθητής άλλου σχολείου της περιοχής. 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις