Σάββατο, 20 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Αλεκ Μπάλντουιν: Η Κιμ Μπάσιντζερ, τα μπλεξίματα με τον νόμο και η κοκαΐνη

Αλεκ Μπάλντουιν: Η Κιμ Μπάσιντζερ, τα μπλεξίματα με τον νόμο και η κοκαΐνη

Εκρηκτικός, ταλαντούχος και πολύ αμφιλεγόμενος. Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος έχει έρθει πολλές φορές στη δημοσιότητα και όχι πάντα για τους σωστούς λόγους.

Ο θανάσιμος πυροβολισμός -υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες- της 42χρονης συνεργάτιδάς του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust στο Νέο Μεξικό, όταν το πιστόλι που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν επικρότησε, τον φέρνει για μια ακόμα μια φορά στο προσκήνιο και καταγράφεται ως μια από τις πιο σοκαριστικές στιγμές στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ. 

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τον γνωστό ηθοποιό, γνωρίζουν ότι η ζωή του χαρακτηρίζεται από «δύσκολα» γεγονότα και σίγουρα κάποια στιγμή έχουν μπει στην διαδικασία να αναρωτηθούν αν όλα αυτά που συμβαίνουν οφείλονται σε συμπτώσεις… Από το 1995 μέχρι και σήμερα, υπάρχουν λοιπόν αρκετές ενδιαφέρουσες ιστορίες γύρω από την ζωή του  Άλεκ Μπάλντουιν. 

Λος Άντζελες, 1995. Ο Άλεκ Μπάλντουιν συνελήφθη στο αεροδρόμιο αφού επιτέθηκε σε φωτογράφο που απαθανάτιζε την τότε σύζυγό του, Κιμ Μπέισινγκερ, αλλά και την τρίχρονη τότε κόρη του. Αν και το εν λόγω περιστατικό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως προστασία της οικογένειάς του, τα όσα ακολούθησαν σε σχέση με την Κιμ Μπέισινγκερ, μάλλον δεν επιβεβαιώνουν τέτοιες προθέσεις. 

Η διαμάχη με την Κιμ Μπάσιντζερ για την διατροφή της κόρης τους

Η Κιμ Μπάσιντζερ και ο Άλεκ Μπάλντουιν παντρεύτηκαν το 1993 και χώρισαν το 2002. Το διαζύγιο τους ήταν επεισοδιακό με βασικό θέμα τη διατροφή της κόρης τους. Ο Άλεκ Μπάλντουιν έφτασε σε σημείο να πει τα εξής σκληρά λόγια: «Είσαι ένα αγενές, απερίσκεπτο μικρό γουρούνι. Δεν δίνω δεκάρα που είσαι 12 ή 11 ετών ή ότι είσαι παιδί ή ότι ευθύνεται η μάνα σου για τη συμπεριφορά σου, αλλά με ταπείνωσες για τελευταία φορά με αυτό το τηλέφωνο».

Η αντίδρασή του Αμερικανού ηθοποιού έγινε πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντ και ο Άλεκ Μπάλντουιν κατηγορήθηκε για γονική αποξένωση και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, κατηγορώντας ξανά το θυμό του. Αποτέλεσμα ήταν να πληρώσει τρία εκατ. δολάρια σε δικαστικά έξοδα.

Το 2007, ο Άλεκ Μπάλντουιν ζήτησε δημόσια συγνώμη όταν ένα ηχητικό μήνυμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο χαρακτήριζε την κόρη του «αγενή, και απερίσκεπτο γουρούνι» επειδή δεν είχε απαντήσει σε κλήση του. Σημειώνεται ότι η Κιμ Μπάσιντζερ χαρακτήρισε το διαζύγιό τους «βάναυσο», παρότι δεν τον κατηγόρησε ποτέ ανοιχτά για σωματική βία.

Κοκαΐνη, αλκοόλ και ο γάμος με τη Χιλάρια

Το 2017 στην εκπομπή «Good Morning America» ο Άλεκ Μπάλντουιν παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν είχε υπάρξει αλκοολικός και έκανε καθημερινή χρήση ναρκωτικών. Για την εμπειρία του αυτή έγραψε και στην αυτοβιογραφία του «Nevertheless», η οποία εκδόθηκε τον ίδιο χρόνο. Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2006, ο γνωστός ηθοποιός είχε συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης μετά από ένα επεισόδιο σε ξενοδοχείο της Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, αν και οι κατηγορίες δεν προχώρησαν.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του ίδιου ότι δεν έχει ακουμπήσει έκτοτε αλκοόλ και ναρκωτικά, πρόσφατα οι παπαράτσι τον τσάκωσαν να αγοράζει αλκοόλ, όταν ξέσπασε ένα ακόμη σκάνδαλο το οποίο τον αφορούσε: Η δεύτερη σύζυγός του, Χιλάρια, η οποία έλεγε ότι είναι Ισπανίδα, αποδείχθηκε ότι είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στη Βοστώνη και τα social media έκαναν πάρτι με την αποκάλυψη ότι όλη της η περσόνα δεν ήταν παρά μια καλοστημένη απάτη.

Εκρήξεις θυμού 

Ο Άλεκ Μπάλντουιν όπως φαίνεται είναι ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον θυμό του. Τα περιστατικά με τον διάσημο ηθοποιό είναι πλέον τόσα πολλά που έχουν γίνει και βίντεο. 

2011, Λος Άντζελες. Αεροσυνοδός ζητά από τον Άλεκ Μπάλντουιν να απενεργοποιήσει το κινητό του κατά τη διάρκεια επιβίβασής του σε αεροπλάνο. Μετά την επίμονη άρνησή του και τον καβγά που ακολούθησε με την αεροσυνοδό, στο τέλος τού ζητήθηκε να κατέβει από το αεροπλάνο.

2016, Νέα Υόρκη. Ο Άλεκ Μπάλντουιν καταθέτει μήνυση κατά του ζωγράφου Ρος Μπλέκνερ υποστηρίζοντας ότι του είχαν πουλήσει ένα έργο που δεν ήταν αυθεντικό έναντι 190.000 δολαρίων.

2018, Νέα Υόρκη. Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός , συνελήφθη όταν έπαιξε ξύλο για μία θέση πάρκινγκ. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος ενός 49χρονου άνδρα, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Τότε του αποδόθηκαν κατηγορίες για επίθεση και παρενόχληση.

Δείτε βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις