Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Γιάννης Αϊβάζης: Ακόμη δυσκολεύομαι να αναπνεύσω – Περιγράφει τη μάχη με τον κορονοϊό

Γιάννης Αϊβάζης: Ακόμη δυσκολεύομαι να αναπνεύσω – Περιγράφει τη μάχη με τον κορονοϊό

«Από εκεί που νομίζεις ότι είσαι άτρωτος, τελικά πέφτεις» τόνισε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

«Χρειάστηκα οξυγόνο», τόνισε ο Γιάννης Αϊβάζης και αν και εμβολιασμένος όπως είπε χαρακτήρισε ως «πιο σοφή την απόφαση που έχω πάρει ήταν να εμβολιαστώ», εξηγώντας ότι, «ήξερα ότι σαφώς και δε σε προστατεύει από τον ιό να το περάσεις πιο ελαφριά».

Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύτηκε για επτά μέρες στο νοσοκομείο Σωτηρία και τόνισε πως «το πιο συγκλονιστικό πράγμα που μπορείς να βιώσεις κάποιος όταν νοσεί είναι τον διπλανό του να χαιρετάει τους δικούς του γιατί δεν θα τους ξαναδεί».

«Τα νοσοκομεία μας είναι τα καλύτερα, αλλά όλοι ξέρουμε πως υπάρχουν προβλήματα από τους αξονικούς μέχρι τους αποστάτες», είπε και πρόσθεσε πως «κανείς δεν σώζεται μόνος του. Ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και μιλάγαμε, μέσα σε δυο ώρες ήταν χειρότερα και χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν».

«Ουσία έχει η ζωή, ανά πάσα στιγμή, αν δεν προσέξουμε, μπορούμε να βρεθούμε στο χείλος του θανάτου», ενώ συγκλόνισε λέγοντας πως «ακόμα παλεύω για να αναπνεύσω».

Μάλιστα το ιικό φορτίου του ηθοποιού ήταν τόσο υψηλό που νόσησαν τόσο η σύζυγός του Μαρία Κορινθίου, επίσης εμβολιασμένη, όσο και η κόρη του.

«Να ενημερωνόμαστε σωστά και να μην εκβιάζουμε τον κόσμο», τονίσε ο Γιάννης Αϊβάζης και ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα έχει η υγεία μας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις