Κυριακή, 21 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Βάνα Μπάρμπα στο newsit.gr για Χρήστο Κυριαζή: Το σύστημα τον ανάγκασε να μείνει στην σιωπή

Βάνα Μπάρμπα στο newsit.gr για Χρήστο Κυριαζή: Το σύστημα τον ανάγκασε να μείνει στην σιωπή

Συγκλονισμένη με την απώλεια του Χρήστου Κυριαζή είναι η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα. Η άλλοτε συνεργάτιδα αλλά και σύντροφός του μίλησε στο newsit.gr για τον άνθρωπο που εκείνη γνώρισε και λυγίζει.

«Ήταν ένας άνθρωπος, μια σπουδαία προσωπικότητα, ένας άνθρωπος μπροστά από την εποχή του, που ίσως η δική μας εποχή δεν ήταν ικανή να τον καταλάβει και να τον κατανοήσει, ούτε σαν μουσικό, ούτε σαν συνθέτη» δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα, μιλώντας για τον Χρήστο Κυριαζή. «Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε σαν άνθρωπο, είμαστε πολύ τυχεροί» προσθέτει. 

Η Βάνα Μπάρμπα μάλιστα εξομολογήθηκε και το παράπονό που κρατούσε μέσα της: «Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε, μάθαμε από εκείνον, απλά θέλω να πω ένα μικρό παράπονο γιατί είχε πάντα τόσο στυλ στα τραγούδια του, στα έπιπλα του, στην ζωή του και ήταν κρίμα που τα τελευταία χρόνια το σύστημα τον ανάγκασε να πρέπει να επιλέξει μείνει στην σιωπή».

Η διάσημη ηθοποιός, στενή φίλη και πρώην σύντροφος του Χρήστου Κυριαζή αποκάλυψε για τον τραγουδοποιό ότι «ένιωθε ότι δεν μπορούσε να γείρει κάπου την μουσική του. Ήταν ένα πράγμα λίγο δύσκολο. Αυτό ήταν κάτι που πιστεύω ότι  τον έθλιβε. Θα ήθελα να τον θυμόμαστε όλοι όπως του άξιζε. Ένας ροκ σπουδαίος συνθέτης και μουσικός και για εμάς σπουδαίος άνθρωπος».

ΆΝΝΑ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις