Τετάρτη, 17 Ιουλ.
35oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Κώστας Τουρνάς στο Σπίτι με το MEGA

Ο Κώστας Τουρνάς στο Σπίτι με το MEGA

Έκανε μία μουσική βραδιά με φίλους του επί σκηνής περιμένοντας τους φίλους και θαυμαστές του επί συχνότητας του MEGA για να διασκεδάσουν μαζί τους.

Αυτό το Σάββατο οικοδεσπότης στο Σπίτι με το MEGA είναι ο Κώστας Τουρνάς που έβαλε τη σφραγίδα του στο ελληνικό πεντάγραμμο από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και σήμερα.

Στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο σημαντικός τραγουδοποιός γιορτάζει πενήντα χρόνια μουσικής πορείας επιλέγοντας τα πιο αντιπροσωπευτικά και αγαπημένα τραγούδια του.

Μαζί με την Ελπίδα, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Γιάννη Κότσιρα και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, παιδικό φίλο και συνοδοιπόρο του στους θρυλικούς Poll, ο Κώστας Τουρνάς προσκαλεί τους τηλεθεατές σε μία μουσική συνάντηση με νοσταλγικές μελωδίες, υπέροχα ντουέτα και πολλές εκπλήξεις.

Αυτό το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στις 10 το βράδυ, ο Κώστας Τουρνάς και οι φίλοι του θα μας ταξιδέψουν μέσα από το MEGA στο χρόνο με επιτυχίες όπως: «Μην της το πεις», «Όμορφη» «Δεν το ξανακάνω σ’ Autobianchi» «Ντισκοτέκ», «Ο πιο καλός τραγουδιστής», «Δεν μετανιώνω», «Κυρίες και κύριοι», «Αλητείες» και πολλές ακόμα.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις