Δευτέρα, 1 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Γιάννης Οικονόμου κατά Αλέξη Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση – Η επίμαχη ανάρτηση και η απάντηση

Γιάννης Οικονόμου κατά Αλέξη Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση – Η επίμαχη ανάρτηση και η απάντηση

Απάντηση έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση. «Ο κ. Τσίπρας έχει πει ψέματα γι’ άλλα κι άλλα, σιγά που θα δυσκολευόταν για το Σύνταγμα», τονίζει, χαρακτηριστικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πιο συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το ότι δεν υπάρχει παραγραφή οφείλεται στην ψήφιση της πρότασης της ΝΔ στην αναθεώρηση του Συντάγματος. Όπως και το ότι έχει δοθεί η δυνατότητα στην κοινοβουλευτική μειοψηφία, να συγκροτεί Εξεταστική Επιτροπή. Ο κ. Τσίπρας έχει πει ψέματα για άλλα κι άλλα, σιγά που θα δυσκολευόταν για το Σύνταγμα. Κατά τα αλλά εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης των πολλαπλών κρίσεων. Ο κ. Τσίπρας μπορεί ανενόχλητος να συνεχίσει την καταστροφολογία και τα ψέματά του».

Προηγήθηκε ανάρτηση που έκανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Twitter, όπου ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορούσε την κυβέρνηση για αλαζονεία και για διαφθορά και προειδοποιώντας ότι «όλα θα ελεγχθούν», επισήμαινε ότι τώρα πια «δεν υπάρχει παραγραφή».

«Έχετε το σύνδρομο της αλαζονείας, νομίζετε ότι θα κυβερνάτε αιώνια. Αλλά όλα θα ελεγχθούν. Και πλέον δεν υπάρχει και παραγραφή. Φροντίσαμε εμείς και αλλάξαμε το Σύνταγμα. Άρα μη νομίζετε ότι θα γλιτώσετε», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Δείτε και την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση:

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις