Ελλάδα

Κορονοϊός: «Είμαι ελεύθερος να μην κάνω το εμβόλιο» υποστηρίζει ιερέας που κάνει αντιεμβολιαστικό «κήρυγμα»

Σάλος έχει προκληθεί από καταγγελίες πιστών για το αντιεμβολιαστικό… κήρυγμα που γίνεται στην εκκλησία του Αγίου Σάββα στην Ιερά Οδό.

Ο πατέρας Γεώργιος μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, υποστηρίζοντας ότι δεν προτρέπει κανέναν να μην εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

«Εγώ δεν έχω κάνει εμβόλιο και το λέω ευθαρσώς. Δεν έχω κάνει εμβόλιο. Ο ναός είναι μικρός και έρχονται άνθρωποι που το 90% του εκκλησιάσματος είναι το ίδιο κάθε Κυριακή. Ούτε εγώ ούτε οι άνθρωποι έχουν νοσήσει», ανέφερε ο πατέρας Γεώργιος.

Πίσω από τα νέα κυβερνητικά μέτρα βλέπει ένα οργανωμένο σχέδιο με στόχο να κλείσουν οι εκκλησίες. 

«Εγώ δεν υποδεικνύω σε κανέναν τίποτα. Ο ναός είναι ανοιχτός και μπαίνει όποιος θέλει, όπως θέλει», τόνισε ο πατέρας Γεώργιος. «Είμαι ελεύθερος να μην κάνω το εμβόλιο», πρόσθεσε.

Ακούστε όσα είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διαφωνεί το Πανεπιστήμιο της Γάνδης με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ για το πως προκλήθηκε η πυρόσφαιρα αλλά και για την εμπλοκή του Ιδρύματος
«Θα υπάρξει επίσημη επικοινωνία με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ όπου θα ζητήσουμε να μην συσχετιστεί το Πανεπιστήμιο της Γάνδης με την εργασία CFD που παρουσιάζεται στην έκθεση»
Το μοιραίο τρένο πριν την σύγκρουση στα Τέμπη