Τρίτη, 1 Οκτ.
20oC Αθήνα

Άρης: Ελπίδες να προλάβει το ματς με Αστέρα Τρίπολης ο Κουέστα

Άρης: Ελπίδες να προλάβει το ματς με Αστέρα Τρίπολης ο Κουέστα
ΦΩΤΟ Intime

Ο Χουλιάν Κουέστα έδειξε βελτίωση και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να προλάβει να είναι έτοιμος για το προσεχές ματς του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στην 12η αγωνιστική της Superleague. 

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Χουλιάν Κουέστα, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, και πλέον υπάρχουν πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το ματς της Κυριακής (5/12) με τον Αστέρα Τρίπολης. Επιστροφή και για τον Φακούντο Μπερτόγλιο που εξέτισε την ποινή τριών αγωνιστικών μετά τα επεισόδια στο Βόλο, εκτός θα μείνει ο Εντιαγέ εκτίοντας τη δική του ποινή.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, που χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ) με τον Χουλιάν Κουέστα να ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (05/12, 19:30) επιστρέφει ο Φακούντο Μπερτόγλιο, που εξέτισε την ποινή του, ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο Μπαντού Εντιαγέ, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με την πελοποννησιακή ομάδα.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις