Σάββατο, 20 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Basket League: Τρίτη σερί νίκη με περίπατο για τον Άρη – «Συνέτριψε» τον Ηρακλή ο Κολοσσός Ρόδου

Basket League: Τρίτη σερί νίκη με περίπατο για τον Άρη – «Συνέτριψε» τον Ηρακλή ο Κολοσσός Ρόδου
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άρης συνέχισε με νίκες στην Basket League, αφού νίκησε πολύ εύκολα το Περιστέρι εντός έδρας με 87-68 για την 9η αγωνιστική, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου διατήρησε αλώβητη την έδρας επικρατώντας του Ηρακλής με 76-59.

Με τον Τζέιμς Κέλι να πραγματοποιεί φοβερή εμφάνιση ο Άρης επικράτησε σήμερα, στο Αλεξάνδρειο, για την 9η αγωνιστική της Basket League, επί του Περιστερίου με 87-68. Νίκη που αποτέλεσε το τρίτο, στη σειρά, θετικό αποτέλεσμα για τους Θεσσαλονικείς (σ.σ. προηγήθηκαν οι επιτυχίες απέναντι στους Προμηθέα, Ηρακλή, εκτός και εντός έδρας, αντίστοιχα).

Η ήττα αποτέλεσε το πρώτο φετινό «σταβοπάτημα» για το Περιστέρι μακριά από το «σπίτι» του και σταμάτησε το μικρό σερί που είχε σε νίκες (σ.σ. κόντρα σε Λάρισα και Απόλλωνα Πάτρας, εκτός και εντός έδρας, αντίστοιχα).

Ο Κέλι τελείωσε το ματς με νταμπλ -νταμπλ (26 πόντοι, 11 ριμπάουντ) , αποτελώντας τον ακρογωνιαίο λίθο στην επιτυχία του Αρη. Χαρακτηριστικό για το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη ήταν, επίσης, το ομαδικό πνεύμα και τα αμυντικά αντανακλαστικά του (20 ασίστ, 13 κλεψίματα), γεγονός που ανάγκασε σε 21 λάθη τον αντίπαλό του.

Ο Γκλεν Κόζι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Περιστερίου, ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του, βάζοντας την μπάλα στο καλάθι, ωστόσο, όταν- επί της ουσίας- το παιχνίδι είχε κριθεί (17π., με 5/9 τρίποντα).

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 34-28, 62-43, 87-68

Ο Κολοσσός Ρόδου διεύρυνε σε 4-0 το αήττητο της έδρας του, βελτιώνοντας σε 6-3 το ρεκόρ του στην Α1 Ανδρών/Basket League. Οι «θαλασσί» επικράτησαν άνετα με 76-59 του ουραγού, Ηρακλή, για την 9η αγωνιστική, υποχρεώνοντας τον «Γηραιό» στην έκτη ήττα του σε επτά αναμετρήσεις. Κορυφαίος των νικητών ο Στέφαν Ποτ με 20 πόντους, ενώ από τον Ηρακλή διασώθηκε ο Γιάννης Αγραβάνης με 12.

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 38-21, 55-41, 76-59

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις