Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: «Λυπήθηκα για τη Χρυσή Μπάλα, θα ήθελα τα λόγια του Λιονέλ Μέσι να ήταν ειλικρινή»

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: «Λυπήθηκα για τη Χρυσή Μπάλα, θα ήθελα τα λόγια του Λιονέλ Μέσι να ήταν ειλικρινή»
Reuters

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απάντησε για πρώτη φορά στο σχόλιο που έκανε ο Λιονέλ Μέσι, κατά την πρόσφατη απονομή του βραβείου της “Χρυσής Μπάλας”.

Ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε για 7η φορά την καριέρα του τη “Χρυσή Μπάλα” από το France Football, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν πως το βραβείο θα έπρεπε να πάει στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Από μεριάς του, ο Μέσι -έχοντας στα χέρια του τη “Χρυσή Μπάλα”- παραδέχθηκε πως η Χρυσή Μπάλα του 2020 θα έπρεπε να είχε καταλήξει στα χέρια του 33χρονου Πολωνού επιθετικού της Μπάγερν (δεν υπήρξε βράβευση λόγω κορονοϊού).

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή “Pole Moc Futbolu”, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι… έσπασε τη σιωπή και εξέφρασε τη λύπη και τη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα.

«Ένιωσα λύπη, δεν θέλω να το κρύψω. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος, αλλά το αντίθετο. Είχα το αίσθημα του ανικανοποίητου. Το να είμαι τόσο κοντά και να ανταγωνίζομαι τον Μέσι… Φυσικά σέβομαι το πώς παίζει και όλα όσα έχει πετύχει. Το ότι τον ανταγωνίστηκα δείχνει το επίπεδο στο οποίο παίζω κι εγώ. Όμως στενοχωρήθηκα πολύ», τόνισε ο Πολωνός επιθετικός.

Μάλιστα, ο Λεβαντόφσκι δεν έδειξε… ζεστός στο ενδεχόμενο να πάρει τώρα τη “Χρυσή Μπάλα” για το 2020. «Δεν με ενθουσιάζει κάτι τέτοιο», τόνισε ο Πολωνός, ενώ εξέφρασε και τη δυσπιστία του για τα λόγια του Μέσι. «Θα ήθελα η δήλωσή του να ήταν ειλικρινής και όχι κενά λόγια», σχολίασε με αιχμηρό τρόπο.

https://www.youtube.com/watch?v=B70H9ZpBtSM

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις