Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα

270.706 άνθρωποι ψήφισαν τελικά στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κινήματος.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα στο 100% της καταμέτρησης για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης πήρε 99.120 ψήφους και ποσοστό 36,88%. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου με 75.183 ψήφους και ποσοστό 27,97% και τρίτος ο Ανδρέας Λοβέρδος με 69.827 ψήφους και ποσοστό 25,98%. Ο Παύλος Χρηστίδης έλαβε 8.733 ψήφους (3,25%), ο Παύλος Γερουλάνος 8.027 (2,99%) και ο Χάρης Καστανίδης 7.908 (2,94%).

Η διαφορά ανάμεσα στον Νίκος Ανδρουλάκη και τον Γιώργο Παπανδρέου διαμορφώθηκε τελικά στις 8,91 μονάδες διαφορά.

kinal

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ψήφοι ανά περιφέρεια με την Αττική να δίνει πρώτο τον Ανδρέα Λοβέρδο, δεύτερο τον Γιώργο Παπανδρέου και τρίτο τον Νίκο Ανδρουλάκη.

perifereies

Όσον αφορά τον πρώην πρωθυπουργό βγήκε πρώτος σε ψήφους στην Δυτική Ελλάδα και στους έλληνες του εξωτερικού. Ο Νίκος Ανδρουλάκης κυριάρχησε σε όλες τις άλλες περιφέρειες της χώρας.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά περιφέρεια και δήμους.

 

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή
Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ο Χρήστος Σπίρτζης για να ερευνηθεί η εμπλοκή του στην τραγωδία των Τεμπών
Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ωστόσο ότι δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη, λέγοντας ότι το αίτημα τον τιμά «αλλά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί λόγω του κανονισμού της Βουλής»
Ο Χρήστος Σπίρτζης
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου