Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ρεάλ – Ατλέτικο 2-0: Αφεντικό της Μαδρίτης η Βασίλισσα

Ρεάλ – Ατλέτικο 2-0: Αφεντικό της Μαδρίτης η Βασίλισσα

Η Ρεάλ είναι το απόλυτο αφεντικό της Μαδρίτης αλλά και γενικότερα του ισπανικού πρωταθλήματος, με την ομάδα του Αντσελότι να επικρατεί εντός έδρας της Ατλέτικο με 2-0 και να ξεφεύγει με οκτώ βαθμούς από τη δεύτερη Σεβίλλη, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει ασταμάτητη και δύσκολα θα καταφέρει κάποια ομάδα να της στερήσει την κατάκτηση του φετινού ισπανικού πρωταθλήματος.

Η “Βασίλισσα” ήταν η θριαμβεύτρια του ντέρμπι της Μαδρίτης. Επικράτησε εντός έδρας της Ατλέτικο με 2-0 κι άφησε την περσινή πρωταθλήτρια στο -13 από την κορυφή!

Η Ρεάλ έφτασε τις επτά σερί νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τους Μπενζεμά και Ασένσιο να υπογράφουν το ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Η γκολάρα του Μπενζεμά:

Το γκολ του Ασένσιο:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά – Καρβαχάλ (81’ Νάτσο), Έντερ Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί – Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος – Ασένσιο (85’ Βαλβέρδε), Μπενζεμά (46’ λ. τρ. Γιόβιτς), Βινίσιους Ζούνιορ (86’ Ροντρίγκο).

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ – Γιορέντε, Φελίπε, Κοντογκμπιά, Ερμόσο – Κορέα (60’ Σουάρες), Κόκε, Ντε Πάουλ (69’ Ερέρα), Καρασκό (46’ Λεμάρ) – Κούνια (60’ Ρενάν Λόντι), Γκριεζμάν (46’ Ζοάο Φέλιξ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις