Τετάρτη, 17 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά στο ATP Cup – Εκτός τουρνουά ο Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά στο ATP Cup – Εκτός τουρνουά ο Τζόκοβιτς
ΦΩΤΟ Reuters

Εθνική ομάδα και Στέφανος Τσιτσιπάς κάνουν πρεμιέρα στο ATP Cup, που ανοίγει την αυλαία της νέας σεζόν, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2022. Εκτός τουρνουά οριστικά το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβκα Τζόκοβιτς.

Την Αυστραλία, την Πολωνία, την Γεωργία και την Αργεντινή θα αντιμετωπίσει κατά σειρά η εθνικής Ελλάδας στη φάση των ομίλων του ATP Cup, με την πρεμιέρα να φέρνει τον Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Χουρκάτζ. Ο Πρεβολαράκης θα αντιμετωπίσει με τη σειρά του τον Ντελμπόνις και αν οι νίκες είνασι 1-1 μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, τότε θα υπάρξει διπλό ώστε να αναδειχθεί νικητής.

Το πρόγραμμα της εθνικής Ελλάδας

(Ωρα έναρξης 08:30 Ελλάδος) Ελλάδα – Πολωνία (1 Ιανουαρίου)

Πρεβολαράκης – Μάρτζακ

Τσιτσιπάς – Χουρκάτζ

(Ώρα έναρξης 08:30 Ελλάδος) Ελλάδα – Αργεντινή (3 Ιανουαρίου)

Πρεβολαράκης – Ντελμπόνις

Τσιτσιπάς- Σβάρτσμαν

(Ωρα έναρξης 08:30 Ελλάδος) Ελλάδα – Γεωργία (5 Ιανουαρίου)

Πρεβολαράκης – Μετρεβέλι

Τσιτσιπάς – Μπασιλασβίλι

Εκτός τουρνουά ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Από εκεί και πέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος αρνείται να αποκαλύψει εάν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και παραμένει αμφίβολος για το Australian Open, δεν θα αγωνισθεί στο ATP Cup, που θα φιλοξενηθεί (1-9/1) στο Σίδνεϊ.

Την αποκάλυψη αυτή, έκανε σήμερα (25/12) η σερβική εφημερίδα «Blic», επικαλούμενη το περιβάλλον του Σέρβου επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης.

«Ο Νόβακ δεν θα πάει στο ATP Cup, κατά 99%. Προπονείται εδώ (σ.σ. στο Βελιγράδι), αλλά αποφάσισε να μην συμμετάσχει σ’ αυτό το τουρνουά», ανέφερε πηγή προσκείμενη στον «Νόλε», μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της «Blic».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 34χρονος Τζόκοβιτς βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο Βελιγράδι, όπου ασχολείται το ίδρυμά του, προπονείται και περνά χρόνο με την οικογένειά του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις