Πέμπτη, 10 Οκτ.
24oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το δώρο και η φωτογραφία με τη μητέρα του Μαρίκα που τον γύρισε 33 χρόνια πίσω

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το δώρο και η φωτογραφία  με τη μητέρα του Μαρίκα που τον γύρισε 33 χρόνια πίσω

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, με ένα στιγμιότυπο να ξεχωρίζει. Το δώρο που του έκαναν και το οποίο τον γύρισε δεκαετίες πίσω…

Μία φωτογραφία της μητέρας του Μαρίκας με τον ίδιο, που χρονολογείται από το 1989, χάρισε ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στο εργοστάσιο «Δίοπας» στη Νέα Μηχανιώνα.

Ο δήμαρχος του ανέφερε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά την προεκλογική περίοδο πριν από 33 χρόνια, λίγο πριν εκλεγεί πρωθυπουργός ο πατέρας του, στη Θεσσαλονίκη, την οποία επισκέφτηκε τότε και η Μαρίκα Μητσοτάκη.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του πρωθυπουργού στην πόλη είναι το εργοστάσιο κατασκευής διχτυών «Δίοπας» στη Νέα Μηχανιώνα, στις εγκαταστάσεις του οποίου ξεναγήθηκε από τους ιδιοκτήτες Σίμο και Γιώργο Διαμαντίδη.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας Α και Β Θεσσαλονίκης και ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής. Δείτε τις εικόνες του voria.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις