Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Αγρίνιο: Έσπασε την καραντίνα για τον κορονοϊό και έκανε το σχολείο άνω κάτω – Έξαλλος ο διευθυντής

Αγρίνιο: Έσπασε την καραντίνα για τον κορονοϊό και έκανε το σχολείο άνω κάτω – Έξαλλος ο διευθυντής

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης στο Αγρίνιο νοσούσε από κορονοϊό, αλλά παρόλα αυτά μπούκαρε στο σχολείο και κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή…

Αναστάτωση στο Αγρίνιο και μάλιστα μέσα σε σχολείο με έναν 20χρονο να προκαλεί επεισόδιο και στη συνέχεια να διαπιστώνεται πως ήταν θετικός και στον κορονοϊό. Ο διευθυντής κάλεσε την αστυνομία και πλέον ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου καλείται να πληρώσει.

Φασαρία φέρεται να προκάλεσε χθες (31-01-2022) σε Γυμνάσιο στο Αγρίνιο ένας εξωσχολικός που ήταν και θετικός στον κορονοϊό. Ο 20χρονος άνδρας έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα αλλά όπως φαίνεται κυκλοφορούσε στην πόλη σαν να μην τρέχει τίποτα.

Πήγε και στο γυμνάσιο περί τις 10.00 το πρωί και προκάλεσε επεισόδιο καθώς φέρεται να απείλησε τον διευθυντή που κάλεσε την αστυνομία. Έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου που συνέλαβαν το νεαρό ενώ κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων του προέκυψε πως νοσούσε από κορονοϊό.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών αλλά η δικογραφία περιλαμβάνει και άλλα αδικήματα, όπως διατάραξη υπηρεσίας, απειλή και εξύβριση.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις