Κυριακή, 29 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Superleague 1, Ατρόμητος – Λαμία: Αναβολή λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους Φθιώτες

Superleague 1, Ατρόμητος – Λαμία: Αναβολή λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους Φθιώτες
ΦΩΤΟ Intime

Την οριστική αναβολή στο ματς του Ατρομήτου με τη Λαμία που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Πέμπτη (3/2) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανακοίνωσε η Superleague

Τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στη Λαμία παραμονή του αγώνα με τον Ατρόμητο ανάγκασαν τη Superleague στην οριστική αναβολή της αναμέτρησης για προληπτικούς λόγους, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Η ανακοίνωση της Superleague

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Superleague Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων της Γ.Γ.Α., αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Superleague.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις