Κυριακή, 28 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Πέδρο Μαρτίνς μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Υποφέραμε στο δεύτερο μέρος αλλά πήραμε τη νίκη που θέλαμε»

Πέδρο Μαρτίνς μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Υποφέραμε στο δεύτερο μέρος αλλά πήραμε τη νίκη που θέλαμε»
Intime.gr

Το σχόλιο του Πέδρο Μαρτίνς για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 1-0. Το “υποφέραμε”, η “ευάλωτη” θέση που ήρθαν οι “ερυθρόλευκοι”, από τη στιγμή που άργησαν να σκοράρουν και η συμβολή του Βαλμπουενά.

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αρκετά περίπλοκο, ήταν σημαντική η νίκη αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε, μας είχε κλείσει καλά η ΑΕΚ. Κάναμε φάσεις θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα ωστόσο στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μας πίεσε ιδιαίτερα. Αντί να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς, έγινε επικίνδυνο, υποφέραμε στο δεύτερο μέρος γιατί οι αντεπιθέσεις της ΑΕΚ μας έφερναν σε δύσκολη θέση. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, αυτό μας έκανε ευάλωτους, ευτυχώς καταφέραμε εμείς να σκοράρουμε” ανέφερε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA.

Για το αν τους δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση το αποτέλεσμα: “Γενικότερα μας δίνει αυτοπεποίθηση. Θέλαμε τη νίκη σήμερα αλλά δυσκολευτήκαμε πολύ γιατί η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες όπως ο Ανσαριφάρντ, ο Λιβάι, ο Τσούμπερ και ο Άμραμπατ που έκαναν ένα καλό παιχνίδι”.

Τέλος, για το εάν ο Βαλμπουενά με τις εκτελέσεις του ήταν καταλύτης για να έρθει η νίκη; “Ο Ματιέ είναι εξπέρ στις στημένες φάσεις, ξέραμε πως μπορεί να βοηθήσει. Του έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις στημένες φάσεις”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις