Σάββατο, 27 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Η Formua 1 «παρακολουθεί στενά» τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Η Formua 1 «παρακολουθεί στενά» τις εξελίξεις στην Ουκρανία
ΑΠΕ

Οι Ρώσοι εισέβαλαν στην Ουκρανία, προελαύνουν προς το Κίεβο και “σπρώχνουν” το χώρο του αθλητισμού να σταθεί απέναντι τους.

Οι αξιωματούχοι της Formula 1 «παρακολουθούν στενά» τις εξελίξεις στην Ουκρανία, μετά τη σημερινή εισβολή της Ρωσίας, χωρίς όμως να δείξουν εάν είναι διατεθειμένου να προχωρήσουν σε κάποια αλλαγή, σχετικά με το ρωσικό Grand Prix του Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι η Ρωσία φιλοξενεί από το 2014 -στο Σότσι- αγώνα της Formula 1, ενώ το φετινό Grand Prix είναι προγραμματισμένο για τις 25 Σεπτεμβρίου.

«Η Formula 1 παρακολουθεί στενά τις πολύ ρευστές εξελίξεις, όπως πολλοί άλλοι, και αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιο περαιτέρω σχόλιο για τον αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τον Σεπτέμβριο» τονίζει σε δήλωσή του εκπρόσωπος Τύπου του πρωταθλήματος, τα εμπορικά δικαιώματα του οποίου απέκτησε το 2017 η αμερικανική εταιρεία “Liberty Media” και προσθέτει: «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση πολύ στενά».

Να αναφέρουμε ακόμα ότι το φετινό ρωσικό GP θα είναι το τελευταίο που θα διεξαχθεί στο Σότσι, καθώς ο αγώνας «μετακομίζει» από το 2023 στην πίστα “Autodrom Igora Drive”, που βρίσκεται λίγο έξω από την Αγία Πετρούπολη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις