Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Superleague 1, Ατρόμητος – Βόλος 2-1: Νίκη «χρυσάφι» στις καθυστερήσεις για τους Περιστεριώτες

Superleague 1, Ατρόμητος – Βόλος 2-1: Νίκη «χρυσάφι» στις καθυστερήσεις για τους Περιστεριώτες
ΦΩΤΟ Intime

Σε εξ αναβολής αγώνα για τη 16η αγωνιστική της Superleague 1, Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 του Βόλου, χάρη σε ένα γκολ στις καθυστερήσεις και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη “μάχη” της αποφυγής των τελευταίων θέσεων της βαθμολογίας.

Οι Περιστεριώτες είχαν δοκάρι με τον Ντένιτς στο 23′ και άνοιξαν το σκορ με τον ίδιο παίκτη τρία λεπτά αργότερα, με άψογο πλασέ, μετά από φοβερή ασίστ με τακουνάκι του Ναμπί.

Η ομάδα του Βόλου αντέδρασε όμως στη συνέχεια και ισοφάρισε με κεφαλιά του Ρεγκατέν από σέντρα του Φεράρι στο 37′ και το σκορ έμεινε ισόπαλο μέχρι και την ολοκλήρωση του 90λέπτου. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, ο πρώτος σκόρερ του Ατρομήτου, Ευθύμης Κουλούρης, σκόραρε με δική του κεφαλιά μετά από κόρνερ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, με το 11ο γκολ του στη σεζόν.

Ο Ατρόμητος έφθασε έτσι τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα και αύξησε τη διαφορά του από την προτελευταία Λαμία στους 5 βαθμούς, παίρνοντας “ανάσα” στη “μάχη” για την παραμονή, ενόψει και των play out του πρωταθλήματος. Στους 29 βαθμούς έμεινε από την πλευρά του, ο Βόλος.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Βόλος

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας (46′ Μαυρομάτης), Παπαδόπουλος (79′ Σάλομον), Τζοβάρας (46′ Καστεγιάνο), Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς (64′ Μουνίθ), Καρτάλης, Ναμπί (64′ Ροτάριου)- Αλιμπέκ, Κουλούρης.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Ρίνερ, Γκουλέν, Φεράρι, Νίνης (81′ Τερεζίου), Τσοκάνης (64′ Μπαριέντος), Μπαρτόλο (46′ Κορέα), Ρεγκατέν (81′ Ροσέρο), Ορός (89′ Σιέλης), Σοάρες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις