Αθλητικά

Ball-boy έχασε τις αισθήσεις του στο Πορτιμονένσε – Μπενφίκα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Δεύτερη διακοπή στο ματς της Πορτιμονένσε με την Μπενφίκα. “Πάγωσε” το γήπεδο όταν ένα ball-boy έχασε τις αισθήσεις του.

Μετά τη ρίψη καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής του Πορτομονένσε – Μπενφίκα αναγκάστηκε να διακόψει για δεύτερη φορά το ματς του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αυτή τη φορά για πολύ σοβαρό λόγο.

Ένα από τα ball-boys των γηπεδούχων χρειάστηκε άμεση ιατρική φροντίδα καθώς φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του, με τον ρέφερι να σταματάει άμεσα το ματς.

Ο πιτσιρικάς αποχώρησε με το φορείο από το γήπεδο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με τους οπαδούς να του δίνουν ένα ζεστό χειροκρότημα. Σύμφωνα με την Record, ο νεαρός βρήκε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Παναθηναϊκός – Εφές Αναντολού 76-79: Ήττα σοκ στο φινάλε για τους «πράσινους» και 1-1 με μπρέικ για τους Τούρκους στα πλέι οφ της Euroleague
Μετά από ένα δραματικό φινάλε στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 79-76 από την Εφές Αναντολού και η ομάδα του Μπάνκι ισοφάρισε σε 1-1 τη...
Ο Ναν 2