Τρίτη, 10 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Γιοβάνοβιτς για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Γιοβάνοβιτς για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα των play off της Superleague 1, αλλά κινδύνευσε ακόμη και με ήττα από την Ένωση, παίρνοντας τελικά την ισοπαλία με 1-1 στο ματς.

Για δίκαιο αποτέλεσμα έκανε έτσι λόγο μετά το τέλος του αγώνα στην Cosmote TV, ο προπονητής του Τριφυλλιού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς

«Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο βάση των ευκαιριών που έχασε η ΑΕΚ. Παρά το ότι ξεκινήσαμε καλά δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε παιχνίδι και παίξαμε αρκετά υποτονικά. Η ΑΕΚ είχε περισσότερη φρεσκάδα και δημιούργησε, έπαιξε με περισσότερη όρεξη. Το σκορ είναι δίκαιο για ένα τέτοιο παιχνίδι, δε μας ικανοποιεί όμως για το στόχο μας αλλά είναι δίκαιο.

Ήταν δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις. Τα θέματα που είχαμε μας δυσκόλεψαν, αλλά συνηθίζουμε και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, δεν ήταν αυτό που μπορούμε να κάνουμε κανονικά αλλά πήραμε ένα βαθμό, αφού δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω όπως πήγε το παιχνίδι και αυτό έχει σημασία αφού παίζουμε με δύσκολες ομάδες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις