Δευτέρα, 2 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Βασίλης Βαλέχας: Ο Ταϊρίδης έχει μπει στο Masterchef ξεκάθαρα για να κάνει σόου

Βασίλης Βαλέχας: Ο Ταϊρίδης έχει μπει στο Masterchef ξεκάθαρα για να κάνει σόου

“Καταπέλτης” ο πρώην παίκτης του MasterChef για τον Δημήτρη Ταϊρίδη!

Στο πρωινό του STAR, Breakfast@Star μίλησε ο Βασίλης Βαλέχας λίγες ώρες μετά την αποχώρηση από το MasterChef και εκφράστηκε με λόγο αιχμηρό στον πρώην συμπαίκτη του, Δημήτρη Ταϊρίδη.

“Ο Δημήτρης μες στον διαγωνισμό δεν έχει να κάνει με το μαγειρικό κομμάτι που λέει ότι τον μειώνουμε και τον ξεφτιλίζουμε. Δεν έχει καμία σχέση.

Ο Δημήτρης, όλοι ξέρουμε, είναι τριάντα χρόνια μάγειρας απλώς έχει καταφέρει αντί να ασχολιόμαστε με τον Δημήτρη ως μάγειρα να ασχολιόμαστε με τον Δημήτρη ως προσωπικότητα. Και όχι με μία προσωπικότητα, αλλά με τις πενήντα προσωπικότητες του” σημείωσε αρχικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του Star MasterChef.

“Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει σκεφτεί δυο, τρία σενάρια μπροστά από αυτό που είπε! Εύκολα γράφει ένα σενάριο το παιδί, είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει” συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Βασίλης Βαλέχας.

“Για μένα έχει μπει ξεκάθαρα για να κάνει σόου και θέλει συνέχεια να είναι τα φώτα στραμμένα πάνω του. Είμαι σίγουρος 100% ότι θα φύγει στις δύο, τρεις επόμενες δοκιμασίες και βάζω το χέρι μου στη φωτιά”.

Media Τελευταίες ειδήσεις