Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Superleague 1, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-2: Πρωταθλητές Κ-15 οι «ερυθρόλευκοι» στη διαδικασία των πέναλτι (5-4) με «ήρωα» τον Γεωργακόπουλο

Superleague 1, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-2: Πρωταθλητές Κ-15 οι «ερυθρόλευκοι» στη διαδικασία των πέναλτι (5-4) με «ήρωα» τον Γεωργακόπουλο
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στο να κατακτήσει ένα ακόμα τίτλο στα πρωταθλήματα υποδομής της Superleague 1. Ο Ολυμπιακός όμως τον σταμάτησε στην Κ-15, παίρνοντας την κούπα στη διαδικασία των πέναλτι (5-4) μετά το 2-2 στην κανονική διάρκεια. Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα Γεωργακόπουλο, τόσο κατά τη διάρκεια του τελικού στο Αγρίνιο, όσο και στη “ρώσικη ρουλέτα”.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-4 του ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Superleague 1 για την K15.

Το ματς έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού και ήταν εντυπωσιακό. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 12′. Ο Μύθου έκανε το λάθος, ο Κωστούλας βγήκε γρήγορα απέναντι από τον Μπελερή, έστρωσε στον Ζουριδάκη και αυτός, σε κενή εστία, έκανε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ είχε καλή παρουσία στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, αλλά είδε τον Γεωργαγόπουλο να διώχνει τις προσπάθειες του. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς έφτασαν την… ανατροπή, αγγίζοντας τον τίτλο.

Στο 51′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, για χέρι του Φράγκου και ο Πάσιος εκτέλεσε εύστοχα για την ισοφάριση. Στο 82′ οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο 2-1, με τον Τσίτσαλα να κάνει ωραία προσπάθεια και να γυρίζει την μπάλα στον Καρακώστα, με τον… μικρό του “δικέφαλου του Βορρά” να δίνει στην ομάδα του το προβάδισμα.

Πάντως, ο Ολυμπιακός κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση, κάνοντας το 2-2 στο 80’+5’ με πέναλτι του Δαρβίρα (φωνές του “δικεφάλου του Βορρά” ότι έγινε εκτός περιοχής η παράβαση). να αναφέρουμε ότι ο τερματοφύλακας Γεωργακόπουλος είχε δυο μεγάλες επεμβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο νεαρός πορτιέρε “έλαμψε” στη διαδικασία των πέναλτι. οι δυο ομάδες έφτασαν… άχαστες μέχρι την 5η προσπάθεια. Εκεί, ο Μπελερής έδιωξε την εκτέλεση του Κωστούλα, αλλά ο Γεωργακόπουλος “έβγαλε” αυτή του Καρακώστα. Στην 6η προσπάθεια των δυο ομάδων, ο Σουλανιάκου σκόραρε για τον Ολυμπιακό και ο Γεωργακόπουλος έδιωξε την εκτέλεση του Ντούνγκα, για να δώσει τον τίτλο στους Πειραιώτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις