Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρέλαβε αμαξίδιο γκολφ αξίας 62.000 λιρών για τις μετακινήσεις της

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρέλαβε αμαξίδιο γκολφ αξίας 62.000 λιρών για τις μετακινήσεις της

Το τελευταίο διάστημα πολλά ακούγονται και γράφονται γύρω από την κατάσταση της υγείας της 95χρονης μονάρχη της Βρετανίας. Η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως είναι αρκετά εξαντλημένη, με τους γιατρούς να της συνέστησαν να αποφεύγει τις μετακινήσεις. 

Ο βρετανικός Τύπο φιλοξενεί συχνά δημοσιεύματα στην κατάσταση της στην κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αν δεν λυθεί το πρόβλημα μετακινήσεων της ενδεχομένως να «χάσει» ακόμα και το μνημόσυνο του πολυαγαπημένου συζύγου της, πρίγκιπα Φιλίππου. 

Η λύση στο πρόβλημα μετακινήσεων της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, φαίνεται ότι έχει βρεθεί σε ένα… υπερπολυτελές αμαξίδιο γκολφ. Δεν πρόκειται όμως για ένα απλό αμαξίδιο γκολφ, καθώς αυτό φέρεται να είναι ιδιαίτερα υψηλής τεχνολογίας. Διαθέτει ψυγείο και οθόνη τύπου tablet, πορτμπαγκάζ, ηχεία Bluetooth, ακόμα και θερμαινόμενο παρμπρίζ. 

Το εν λόγω αμαξίδιο έχει κατασκευαστεί από την Garia, εταιρία στην Δανία που ειδικεύεται στην κατασκευή premium «αυτοκινήτων γκολφ», στο πλαίσιο μιας «δέσμευσης» με τη Mercedes-Benz. Έχει αυτονομία 50 μιλίων πριν χρειαστεί επαναφόρτιση και κοστίζει 62.000 λίρες. Το υπερπολυτελές αμαξίδιο της φέρεται μάλιστα να το παρέλαβε πριν από δύο εβομάδες η βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με την Daily Mail. 

Δείτε εδώ το αμαξίδιο της βασίλισσας Ελισάβετ:

Υπενθυμίζεται ότι βασίλισσα Ελισάβετ δεν μπορεί πλέον να απολαύσει – όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα – ούτε τις βόλτες που συνήθιζε να κάνει στον προαύλιο χώρο του Κάστρου του Γουίνδσορ και να βγάζει βόλτα τα αγαπημένα της κόργκι. Το τελευταίο καιρό πάντως δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ακυρώσει της δημόσιες υποχρεώσεις της, ενώ σε κάποιες από αυτές είχε εμφανιστεί με μπαστούνι. 

Μέχρι σήμερα όμως κανείς δεν έχει δει την βασίλισσα Ελισάβετ να κυκλοφορεί με αμαξίδιο…

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις