Τρίτη, 16 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Μάνος Δασκαλάκης: Άφαντος στην Πάτρα ο πατέρας των 3 παιδιών – Τι εξομολογήθηκε στο περιβάλλον του

Μάνος Δασκαλάκης: Άφαντος στην Πάτρα ο πατέρας των 3 παιδιών – Τι εξομολογήθηκε στο περιβάλλον του

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τη σύλληψη της 33χρονης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση…

Είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο απόλυτο θρίλερ των τελευταίων δεκαετιών με τα 3 νεκρά παιδιά του, από την Πάτρα. Ο 30χρονος βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στην Πάτρα και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. Όλο αυτό το διάστημα στήριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και κατηγορούσε ανοιχτά δημοσιογράφους, γιατρούς και συνδικαλιστές της αστυνομίας για διαρροές που χαρακτήριζε ανυπόστατες. Μέχρι και χθες το πρωί, ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε στο στενό του περιβάλλον ότι τα παιδιά του «έφυγαν» από γονιδιακό πρόβλημα και ότι είναι αδύνατον να κρύβεται έγκλημα. «Όλο αυτό είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων» φέρεται να έλεγε χαρακτηριστικά.

Ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει στην Πάτρα κλεισμένος στον εαυτό του. Περιμένει όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές να ενημερωθεί επίσημα για τα στοιχεία που έχουν προκύψει και αμέσως μετά, είναι πολύ πιθανό να λύσει τη σιωπή του, μπροστά στις κάμερες. Μέχρι και χθες συνέχιζε να δουλεύει στην Πάτρα, με όσους τον αναγνώριζαν στην πόλη να τον σταματούν και να τον ρωτούν για τις εξελίξεις που υπάρχουν. Για το τι γνωρίζει και δεν έχει πει σε αυτή την πολύκροτη υπόθεση.

Στο στενό του περιβάλλον ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να επιμένει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα. Δηλώνει σίγουρος για τη γυναίκα που τον έκανε πατέρα και πίστευει πως δεν έχει τεκμηριωθεί εγκληματική ενέργεια. Όπως επιμένει, η 33χρονη εν διαστάσει πλέον γυναίκα του, στάθηκε με όλες τις δυνάμεις στα παιδιά τους και τα βοήθησε. «Δεν θα κάτσουμε να απολογηθούμε επειδή πήγαμε ταξίδι στην Καστοριά και επειδή βγαίναμε να διασκεδάσουμε ενώ είχαν πεθάνει τα δύο μας παιδιά» είχε πει σε συνέντευξή του στο Star.

Ο ίδιος θέλει απτές αποδείξεις για να μιλήσει για έγκλημα στην Πάτρα. Για την ώρα όπως επαναλαμβάνει αυτές κατά τη γνώμη του δεν υπάρχουν. Αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών πάντως είναι πολύ πιθανό να τον καλέσουν για κατάθεση μέσα στις επόμενες μέρες, ακόμα και ώρες, προκειμένουν να του δείξουν τα στοιχεία από τον φάκελο της υπόθεσης και να του κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις