Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: «Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δυσκολεύουν την κατάσταση όλο και περισσότερο»

Πάτρα: «Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δυσκολεύουν την κατάσταση όλο και περισσότερο»

Για τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, μίλησε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας. Η ανάλυση που έκανε για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα στενά συγγενικά της, πρόσωπα στην Πάτρα, μίλησε στο Mega ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας. Αφού ανέλυσε την προσωπικότητα της 33χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, είπε πως η αδερφή και η μητέρα της, κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για εκείνη.

«Εχουμε μία γυναίκα που σε οποιοδήποτε νοσοκομείο κι αν πηγαίνει προκαλεί πρόβλημα. Βλέπουμε μία γυναίκα που είναι ξερόλας, απευθύνεται στους γιατρούς σαν να είναι γιατρός, συμπεριφέρεται στο νοσηλευτικό προσωπικό σαν να είναι υποδεέστερο, θέλει να αναλάβει την ευθύνη για να κάνει τα πάντα. Βγάζει μία μοχθηρία», δήλωσε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Δεν πρόκειται για έναν άρρωστο άνθρωπο, πρόσθεσε ο κ. Σούρας, αλλά για διαταραχή προσωπικότητας. «Αυτοί οι άνθρωποι, η μαμά και η αδερφή, δεν έχουν από πίσω κανέναν άνθρωπο να τους συμβουλέψει, να τους πουν να σιωπήσουν; Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας της κάνουν χειρότερο κακό. Δυσκολεύουν κι άλλο την κατάσταση. Της προσθέτουν περισσότερες αδικίες όταν λένε ότι η αστυνομία έδειρε την Ρούλα», συμπλήρωσε ο κ. Σούρας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις