Κυριακή, 28 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή: Να έρθει να με ρωτήσει κατά πρόσωπο ο Μάνος αν σκότωσα τα παιδιά

Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή: Να έρθει να με ρωτήσει κατά πρόσωπο ο Μάνος αν σκότωσα τα παιδιά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Απαντήσεις για όσα ακούγονται τις ημέρες που η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, θέλει να δώσει η ίδια μέσα από τη φυλακή.

Για ακόμα μία φορά βέβαια, η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέληξε να μιλάει περισσότερο για τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, παρά για τα αδικοχαμένα κοριτσάκια, που πέθαναν το ένα μετά το άλλο, μέσα σε τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως είπε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ρούλα Πισπιρίγκου, αν ο Μάνος έχει κάποιο πρόβλημα μαζί της, μπορεί να πάει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια και να την ρωτήσει κατά πρόσωπο αν η Ρούλα ήταν αυτή που σκότωσε τα παιδιά τους.

Προφανώς η προφυλακισμένη μητέρα, αναφέρεται στα όσα είπε ο εν διαστάσει σύζυγός της στην συνέντευξή του στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και στη φράση του: «Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της»…

«Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο, έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών μου» είπε η ίδια.

Βέβαια, επιμένει ότι δεν είναι εκείνη ο άνθρωπος που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα ενώ για την εξωσυζυγική σχέση που της χρεώνουν, λέει ότι «ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο. Όμως είχα χωρίσει και αυτό το τονίζω».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα, είπε ότι έχει μηνύματα από εκείνη την περίοδο από τον ίδιο τον Μάνο, που της έλεγε ότι «ελπίζω να βρεις έναν καλύτερο άνθρωπο από εμένα» και όταν η Τζωρτζίνα ήταν άρρωστη, της ζήτησε να χωρίσουν για να πάει στην Αθήνα να συζήσει με μία γυναίκα. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις