Πέμπτη, 18 Ιουλ.
34oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Καμπανάκι Μαρτίνς πριν το παιχνίδι της Τούμπας

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Καμπανάκι Μαρτίνς πριν το παιχνίδι της Τούμπας

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:30) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Πειραιώτες να καλούνται να αλλάξουν πρόσωπο, προκειμένου να πάρουν σκορ πρόκρισης για τον τελικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους ποδοσφαιριστές πριν το ντέρμπι της Τούμπας κι έδωσε το σύνθημα για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν ήμαστε όπως πρέπει με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρχε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, η εικόνα μας δεν ήταν η σωστή. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαιναν πρώτοι και πιο αποφασισμένοι στην μπάλα. Είχαν πάθος που δεν είχαμε ανάλογο. Χάσαμε τις πιο πολλές μονομαχίες. Δεν πρέπει να το επιτρέπουμε», ανέφερε αρχικά για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να δείχνετε… πεινασμένοι. Η βαθμολογική διαφορά που έχουμε να μη μας χαλαρώνει. Είμαστε ο Ολυμπιακό. Πρέπει να προσπαθούμε να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε ένα δυνατό ματς στο Κύπελλο, που θα έχει ίδια και μεγαλύτερη δυσκολία από αυτή που είχε εκείνο με τον Παναθηναϊκό. Να είμαστε δυνατοί κι αποφασιστικοί και να έχουμε συγκέντρωση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις