Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Σάσα Ντάριο: Η Λυρική τιμάει την κορυφαία χορεύτρια και κριτικό της θρυλικής εκπομπής «Να η Ευκαιρία»

Σάσα Ντάριο: Η Λυρική τιμάει την κορυφαία χορεύτρια και κριτικό της θρυλικής εκπομπής «Να η Ευκαιρία»
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τιμητική εκδήλωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τη Σάσα Ντάριο. Την κορυφαία χορεύτρια, ηθοποιό και κριτικό χορού που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από την ιστορική τηλεοπτική εκπομπή «Να η ευκαιρία».

Η εκδήλωση στην οποία θα παραστεί και θα βραβευτεί η Σάσα Ντάριο, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη, 18 Μαΐου στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις 5:30 το απόγευμα.

Η Σάσα Ντάριο – το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Αναστασία Πρωτονοτάριου – γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε την τέχνη του χορού στις σχολές των Μοριάνοβ, Ζουρούδη, Κνιάζεφ, Πρεομπραζένσκα, Λένσκι, Νόρα, Αντόνιο Αλκαράζ, Νinio de Cadiz και Ντε Πιαν, ενώ συνεργάσθηκε και με πολλούς θεατρικούς θιάσους.

Δείτε ανακοίνωση για την εκδήλωση προς τιμήν της Σάσας Ντάριο, που τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη:

Η Σάσα Ντάριο έγινε πανελλήνια γνωστή χάρις στη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή νέων ταλέντων της εκπομπής της δεκαετίας του ’70, «Να η Ευκαιρία» της κρατικής τηλεόρασης, μαζί με τους Γιώργο Κατσαρό, Γρηγόρη Γρηγορίου, Ροζίτα Σώκου και Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Δείτε στιγμιότυπο από τη θρυλική «Να η Ευκαιρία»:

Media Τελευταίες ειδήσεις