Πολιτική

Η «κόντρα» Τσίπρα – Πολάκη για τα… δικαιώματα των χταποδιών

«Τα δικαιώματα των χταποδιών», άρθρο που διάβασε ο Παύλος Πολάκης στην Αυγή προκάλεσε την οργή του βουλευτή Χανιών.

Ο Πολάκης μίλησε απαξιωτικά για το θέμα που φιλοξενούσε η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να του απαντάει ότι δεν έχει δίκιο, καθώς οι δύο τους έχουν ψαρέψει πολλές φορές με ψαροτούφεκο και γνωρίζουν καλά τι γίνεται στον κόσμο του βυθού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ