Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Κρατούμενος απείλησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Ήρθα για να τον σκοτώσω»

Απειλές δέχεται κατά της ζωής του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο άνθρωπος που αφαίρεσε τόσο άδοξα τη ζωή της νεαρής συζύγου του Καρολάιν. Ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου υποστήριξε πως ο πελάτης του απειλήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιθυμούσε να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού παρά το περιστατικό και να εκτίσει την ποινή του για τη δολοφονία της Καρολάιν, όμως μεταφέρθηκε στο Μαλανδρίνο.

Ο δικηγόρος του, κ. Παπαϊωαννίδης είπε: «Χθες ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του, γιατί είναι και σύνηθες αυτό και σίγουρα κάθε μεταγωγή είναι συγκεκριμένη. Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε κυρίως για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά.

 

Πράγματι είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες στο περιστατικό, ο συγκεκριμένος άνδρας είπε: «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλη Πέμπτη με άνοδο θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη - Αναλυτική πρόγνωση έως και τη Δευτέρα του Πάσχα
Για «εντυπωσιακή» μεταφορά αφρικανικής σκόνης σε αρκετές περιοχές της Ανατολικής Ευρώπης κάνει λόγο ο Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος
Αφρικανική σκόνη