Πολιτική

Παυλόπουλος: Το ΝΑΤΟ συμπεριφέρεται σαν γραφείο Τύπου της Τουρκίας

Ηχηρό μήνυμα από τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στην Τουρκία για την προκλητικότητα των τελευταίων μηνών.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος πριν την έναρξη της εκδήλωσης με θέμα: «Ντρέδες: Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας» που διεξάγεται στην Πάτρα αναφέρθηκε στην τουρκική προκλητικότητα καθώς και στο ΝΑΤΟ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «η Τουρκία δεν απειλεί μόνο την Ελλάδα, απειλεί την διεθνή νομιμότητα» ενώ επεσήμανε οτι «το ΝΑΤΟ συμπεριφέρεται σα να είναι γραφείο τύπου της Τουρκίας». Ακόμη τόνισε πως «ας θυμηθούν οι Τούρκοι, τι έπαθαν από τους Ντρέδες τότε. Είμαστε έτοιμοι να πράξουμε το ίδιο».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 νέες πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου