Αθλητικά

Νόρα Δράκου: Έκανε ρεκόρ σεζόν αλλά έμεινε εκτός ημιτελικών στα 100μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο υγρού στίβου

Αν και έκανε ρεκόρ σεζόν, με 1:01.59, στα προκριματικά των 100μ. ύπτιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βουδαπέστης, η Νόρα Δράκου δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του αγωνίσματος.

Η Νόρα Δράκου συμμετείχε στην 5η προκριματική σειρά και τερμάτισε στην 7η θέση, ενώ βρέθηκε 20ή στην συνολική κατάταξη στα προκριματικά των 100μ. ύπτιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Η κορυφαία επίδοση της Δράκου φέτος ήταν 1:01.75 από τους αγώνες «Φάρος-Έλενα Σαϊρη», ενώ το ατομικό ρεκόρ της είναι 1:00.88 από το προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2017.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-0: Η Ένωση «αντέδρασε» στην OPAP Arena αλλά η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν ερυθρόλευκη
Νίκη για την ΑΕΚ μετά από τέσσερα - Επιστροφή για τους Πειραιώτες στον τελικό του Κυπέλλου μετά από τρία χρόνια, αλλά πρώτη ήττα στην Ελλάδα μετά από 23 αγώνες
(ΦΩΤΟ ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ