Ελλάδα

Νίκος Καπραβέλος: Το έκτο κύμα ήρθε νωρίς – Μέτρα πριν γίνει τσουνάμι

Ιδιαίτερα ανήσυχος εμφανίστηκε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σχετικά με το νέο κύμα κορονοϊού και επισήμανε την ανάγκη να υπάρξουν άμεσα κάποια μέτρα.

Ο Νίκος Καπραβέλος σημείωσε πως «το περιμέναμε το νέο κύμα κορονοϊού και λέγαμε ‘προσέξτε τα ακραία χαλαρωτικά μέτρα’».

Τόνισε πως η νέα παραλλαγή που επικρατεί στην Ελλάδα έχει σοβαρές επιπτώσεις στις μεγάλες ηλικίες και μίλησε για τη σημασία της 4ης δόσης: «Κανείς από αυτούς που ήρθαν χθες στο νοσοκομείο δεν είχε κάνει την 4η δόση».

Όπως είπε πρέπει να βάλουμε υγειονομικά πρωτόκολλα, αν θέλουμε να ελέγξουμε την πανδημία και πρόσθεσε ότι έχει αρχίσει να ασκείται πίεση στο σύστημα.

 

Τέλος, τόνισε: «Προφανώς και προτείνω μέτρα για να έχουμε ήρεμο καλοκαίρι. Το πρόβλημα αρχίζει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις, Πριν γίνει τσουνάμι πρέπει να λάβουμε μέτρα», δηλαδή χρήση μάσκας και έστω ένα τεστ για τους τουρίστες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λουκέτο στο ακτινοθεραπευτικο μηχάνημα του «Αρεταίειου» για τους ασθενείς με καρκίνο
Το CyberKnife είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα ρομποτικής ακτινοχειρουργικής, σχεδιασμένο για την ακριβή και στοχευμένη αντιμετώπιση καρκινικών και άλλων λειτουργικών βλαβών σε όλο το σώμα
Το νοσοκομείο Αρεταίειο