Κόσμος

«Οι γονείς μου τεμάχισαν την αδερφή μου και με έβαλαν στο φέρετρο μαζί της»

Αυτά που έχει βιώσει η Mary Knight είναι αδύνατο να τα χωρέσει ο ανθρώπινος νους. 

Η 56χρονη κοινωνική λειτουργός από την Ουάσινγκτον, κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ που περιγράφει τα φρικτά παιδικά χρόνια της. Όπως λέει, από μικρή ηλικία, οι γονείς της την εκπόρνευσαν και την έβαζαν να πρωταγωνιστεί σε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, ενώ την κακοποιούσαν σεξουαλικά η μητέρα της και ο παππούς της. 

Ο πατέρας της δεν την κακοποίησε σωματικά, αλλά ψυχολογικά. “Έβαλε εμένα και την αδερφή μου να παρακολουθούμε, ενώ σκότωσε το σκυλί μας με ένα μαχαίρι. Μας απείλησε ότι αν λέγαμε κάτι, θα συνέβαινε το ίδιο και σε εμάς”, λέει χαρακτηριστικά.

maryknight

Επιπλέον, αποκαλύπτει ότι όταν ήταν εννέα ετών, οι γονείς της την έβαλαν να πάρει μέρος σε σατανιστική τελετή. Η 11χρονη αδερφή της πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο. Οι γονείς τους, τεμάχισαν τη σορό της και στη συνέχεια ανάγκασαν την -τότε 9χρονη- Mary να μπει μαζί της στο φέρετρο. «Δεν με απωθούσε το σώμα της, το χάιδεψα», είπε σε μια βιντεοσκοπημένη συνεδρία ύπνωσης με τον θεραπευτή της, η οποία κοινοποιήθηκε στο ντοκιμαντέρ. «Έβαλα τα δάχτυλά μου στα μαλλιά της».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα