Δευτέρα, 21 Οκτ.
21oC Αθήνα

Άρης – Μανού Γκαρθία: «Πηγαίνω σε μια νικήτρια ομάδα»

Άρης – Μανού Γκαρθία: «Πηγαίνω σε μια νικήτρια ομάδα»
ΦΩΤΟ youtube

Ο Μανού Γκαρθία αναμένεται να αποτελέσει την πιο ακριβή μετεγγραφή στην ιστορία της ΠΑΕ Άρης και ο ίδιος ο Ισπανός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη.

Με δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο, ο Γκαρθία αποχαιρέτησε τη Σπόρτινγκ Χιχόν και τόνισε ότι τον “τράβηξε” στον Άρη ο πρωταγωνιστικός ρόλος που έχει η ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και η ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Μανού Γκαρθία

«Σίγουρα είναι δύσκολο γιατί στο φινάλε εδώ είναι το σπίτι μου. Είναι η Σπόρτινγκ. Εδώ είναι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Πιστεύω όμως ότι έγινε αυτό που πρέπει. Είμαι επαγγελματίας και το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Μερικές φορές πρέπει να πάρεις δύσκολες και σημαντικές αποφάσεις. Πάντα ήθελα το καλύτερο για μένα και για τον σύλλογο, που μεγάλωσα και απέκτησα αυτοπεποίθηση. Πάντα προσπαθούσα κι εύχομαι ό,τι καλύτερο από δω και πέρα».

Για την μεταγραφή στον Άρη: «Ανυπομονώ για αυτό, είναι μια τεράστια ευκαιρία να συνεχίσω να εξελίσσομαι, είναι ένας σύλλογος πρωταγωνιστής που θα παίξει στην Ευρώπη. Θα απολαύσω ένα νέο πρωτάθλημα, πόλη και κουλτούρα. Ανυπομονώ να πάω.

Πηγαίνω σε μια νικήτρια ομάδα, που θα είναι στην κορυφή, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό ήταν που με τράβηξε περισσότερο. Θα είναι μια ομάδα που θα κερδίσει πολλά παιχνίδια και θα μπορώ να το απολαύσω εκεί».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις