Tο πρώτο vegan πανήγυρι πραγματοποιήθηκε χτες (13.08.2022) στον Στάβλο της Ικαρίας και την θέση των κρεατικών φαγητών πήραν πεντανόστιμες χορτοφαγικές λιχουδιές.
Ο vegan σεφ, Νίκος Γαϊτάνος, μίλησε στο OPEN για το χορτοφαγικό πανηγύρι της Ικαρία που είχε μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα μάλιστα στους ξένους τουρίστες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τι είχε το vegan μενού
Ο σεφ αποκάλυψε και το μενού το οποίο περιελάμβανε σουφικό, φρικασέ με λαχανικά, πένες με κιμά σόγιας, τονοσαλάτα με τόνο από ρεβίθια, σαλάτες, αλλά και λουκάνικα, μπιφτέκια και νάγκετς τα οποία δεν ήταν από κρέας αλλά από φυτική προέλευση.
Σημειώνεται πως η διοργάνωση έγινε από τη φιλοζωική ομάδα «Αιθέρας και Γαία» με χορηγό την Veganact.gr και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την περίθαλψη των ζώων του συλλόγου.