Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Κυβερνούν με παράνομες παρακολουθήσεις αλλά τάχα τα σύνορα δεν μπορούσαν να τα «παρακολουθήσουν»

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας τη για «ψέματα για τις υποκλοπές» και «ψέματα για τους ‘καταραμένους του Έβρου’».

«Ψέματα για τις υποκλοπές, μέχρις ότου δεν μπορούσαν πια να διαψεύσουν τα αδιάψευστα. Ψέματα για τους ‘καταραμένους του Έβρου’, που τους δήλωναν ακόμα και σε θεσμικές ενημερώσεις ανύπαρκτους, ενώ αυτοί αργοπέθαιναν για μέρες σε μια νησίδα του ποταμού. Ψέματα ακόμα και για το νεκρό πεντάχρονο παιδί, που άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητο και θάφτηκε από την αβοήθητη μητέρα του» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Ο κύριος Τσίπρας αναφέρει ότι «κυβερνούν με ψέματα, ελεγχόμενη ενημέρωση και παράνομες παρακολουθήσεις», για να σχολιάσει: «Αλλά τάχα τα σύνορα δεν μπορούσαν να τα «παρακολουθήσουν». «Και σήμερα ούτε μια συγγνώμη, καμιά τύψη, καμιά νύξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς. Έχουν ακόμη και οι λέξεις χάσει το νόημα τους», τονίζει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργείο Οικογένειας: Η προσιτή στέγη είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της πολιτείας
«Η κυβέρνηση έχει εκπονήσει ένα συνεκτικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης και αφορά την προσφορά και την ζήτηση» ανέφερε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την υπουργό Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου 9
Πώς αποτιμά το ΠΑΣΟΚ τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση - «Δεν φτάνει η επιστροφή ενός ενοικίου, κοροϊδία τα μέτρα για τους συνταξιούχους»
Τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν πως η υπεραπόδοση στο πλεόνασμα για την οποία πανηγυρίζει η κυβέρνηση, δεν δημιουργήθηκε από κάποια ριζική αλλαγή στο παραγωγικό πρότυπο της χώρας
Νίκος Ανδρουλάκης 2