Ελλάδα

Καιρός: Ο Δήμος Πειραιά ανοίγει κλιματιζόμενο χώρο για τον καύσωνα

Ο  Δήμος Πειραιά θα λειτουργήσει κλιματιζόμενο χώρο για την προστασία των πολιτών, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που ανακοίνωσε στις προβλέψεις της η Ε.Μ.Υ.

Συγκεκριμένα, θα λειτουργεί για τη φιλοξενία των πολιτών σε 24ωρη βάση,  από αύριο Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 11:00 έως και την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 15:00, η δομή φιλοξενίας αστέγων «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά (Μυκάλης 51, Καμίνια. Τηλέφωνα  επικοινωνίας: 216 8003076, 216 8003077).

Στη δομή τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό.

Επιπλέον, σε κατάσταση πλήρους  ετοιμότητας τίθενται τις συγκεκριμένες ημέρες  και οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες του δήμου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες» – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του
Ο δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου χαρακτηρίζει επικίνδυνη συμπεριφορά του θαμώνα, ο οποίος θεώρησε σωστό να φέρει μαζί του κροτίδα σε κλειστό χώρο και να οδηγήσει στον ακρωτηριασμό του πελάτη του
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος 3