Δευτέρα, 30 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Κροατία – Ελλάδα: Ο Χεζόνια θεωρεί ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της γαλανόλευκης

Κροατία – Ελλάδα: Ο Χεζόνια θεωρεί ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της γαλανόλευκης

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για την πρεμιέρα της Κροατίας στο Eurobasket 2022 με αντίπαλο την Εθνική Ελλάδας. Ο Κροάτης φόργουορντ κατέθεσε μία διαφορετική άποψη σχετικά με τους παίκτες της γαλανόλευκης.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θεωρεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για την ομάδα του την Κροατία, αλλά το δίδυμο Σλούκα και Καλάθη:

«Η Ελλάδα έχει φοβερή αθλητικότητα σε όλες τις θέσεις με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο. Κατά τη γνώμη μου οι πιο επικίνδυνοι παίκτες είναι ο Σλούκας και ο Καλάθης και όποιος τους παρακολουθεί καταλαβαίνει τι εννοώ. Ο Ντόρσεϊ είναι επίσης ένας πολύ καλός παίκτης, εξαιρετικός σουτέρ και πέρυσι στον Ολυμπιακό είχε φανταστικά νούμερα. Η ελληνική ομάδα είναι πλήρης σε κάθε θέση και θα γίνει ένα φοβερό ματς.

Εμείς κάναμε μια καλή προετοιμασία και ανυπομονούμε για το Ευρωμπάσκετ. Πολλοί μπορεί να μη μας υπολογίζουν ανάμεσα στα φαβορί, αλλά όταν μας υποτιμούν είμαστε πιο επικίνδυνοι. Εγώ πάντως δεν ασχολούμαι με όσες ανοησίες γράφονται και λέγονται», είπε ο Μάριο Χεζόνια, πάνω στον οποίο η άμυνα μας θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος, αφού παίρνει πολλές “μπάλες” στα χέρια του”, δήλωσε ο Μάριο Χεζόνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις