Δευτέρα, 8 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Κορμπεράν για το Ναντ – Ολυμπιακός: «Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν φαβορί»

Κορμπεράν για το Ναντ – Ολυμπιακός: «Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν φαβορί»

Ο Κάρλος Κορμπεράν στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ναντ για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι έχουν υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Ναντ με τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει. Ο Κάρλος Κορμπεράν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, υπογράμμισε ότι σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις δεν υπάρχουν φαβορί.

Οι δηλώσεις του Κορμπεράν 

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa: “Προφανώς όλοι ξέρετε πως έχουμε παλέψει πάρα πολύ μέχρι τώρα. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι να βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση και να συνεχίσουμε την πορεία μας από εδώ και πέρα. Εμείς το αυριανό παιχνίδι το βλέπουμε ως ευκαιρία να αποδείξουμε πως είμαστε ομάδα που θέλουμε να βρεθούμε σε αυτή τη διοργάνωση και πως είμαστε εδώ για να δείξουμε γιατί είμαστε εδώ. Είναι η ευκαιρία μας να δείξουμε πως θέλουμε να είμαστε εδώ και να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη”.

Για το βαθμό δυσκολίας του αγώνα με την Ναντ: “Αύριο είναι ένα παιχνίδι πολύ απαιτητικό, αυτό σημαίνει πως πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση και να ελέγξουμε και άλλα κομμάτια του παιχνιδιού όπως η τακτική και ο συναισθηματικός έλεγχος”.

Για την απουσία του Γιαν Εμβιλά: “Αύριο θα πρέπει να αποδείξουμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς τον Εμβιλά. Το πρόβλημα της απουσίας του θα πρέπει να είναι κίνητρο, να το δούμε ως πρόκληση, ως ένα στοίχημα, που πρέπει να κερδίσουμε. Να δείξουμε πως, αν και είναι σημαντικός παίκτης για μας ο Εμβιλά, μία ομάδα δεν εξαρτάται από έναν μόνο παίκτη”.

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί όπως δήλωσε ο προπονητής της Ναντ: “Πραγματικά είναι ένας όμιλος με 4 ισάξιες ομάδες. Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Δεν συμφωνώ ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν φαβορί, ουδείς μπορεί να πει ότι σε αυτό το επίπεδο κάποια ομάδα έχει πλεονέκτημα έναντι κάποιας άλλης. Απλά παίζουν δύο ομάδες που θα παλέψουν για τα πάντα και να δείξουν το τι μπορούν να κάνουν”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις