Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Ναντ – Ολυμπιακός: Για μια νικηφόρα πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League

Ναντ – Ολυμπιακός: Για μια νικηφόρα πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός ξεκινά από το «Μπουζουάρ» της Ναντ (22:00, Newsit.gr, COSMOTESPORTS 1HD) το… ταξίδι του στους ομίλους του φετινού Europa League, με στόχο να κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα, που θα του δώσει ψυχολογικό και βαθμολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια του γκρουπ.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (08/09, 22:00) στη Γαλλία, κόντρα στη Ναντ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα ψάξουν το νικηφόρο αποτέλεσμα, τόσο για τη βαθμολογική συγκομιδή στον όμιλο του Europa League -και στη βαθμολογία της UEFA όσο και για να κρατήσουν τον κόσμο τους… ζεστό, μετά τη μετεγγραφή του Μαρσέλο και ενόψει της συνέχειας.

Εκτός πλάνων του Κάρλος Κορμπεράν είναι ο Εμβιλά ο οποίος έχει ίωση και φαρυγγίτιδα, αλλά κι ο τιμωρημένος Μπα (αποβλήθηκε στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού), ο οποίος ωστόσο, ζήτησε κι ακολούθησε την ομάδα στη Γαλλία.

Στην αποστολή «μπήκε» ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος έχει να παίξει με τα ερυθρόλευκα από το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Champions League. Ανέτοιμος κρίθηκε ο Βρσάλικο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ναντ (3-4-1-2): Λαφόντ – Ζιροτό, Καστελετό, Παλουά – Κορκιά, Σιριβέγια, Σισοκό (Μουτουσαμί), Μερλέν – Μπλας – Γκεσάν, Μοχάμεντ

Ολυμπιακός (4-3-3): Βατσλίκ – Άβιλα, Σισέ, Μανωλάς (Ρέτσος), Ρέαμπτσιουκ – Κουντέ, Μπουχαλάκης (Ρέτσος), Χουάνγκ – Μασούρας, Ελ Αραμπί (Χουάνγκ), Μπίελ

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα των ομίλων του Europa League με τη Ναντ, συγκροτούν οι Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αυστριακός Χάραλντ Λέχνερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αντρέας Χέντενραϊχ, Μαξιμίλιαν Κόλμπιτς και 4ο τον Μάρκους Χάμετερ. Στο VAR θα είναι ο Αυστριακός Κρίστιαν Πέτρου Τσιόρτσιτσα και AVAR ο Άλαν Κίγιας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις