Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του ΟΑΚΑ λόγω της υπερειδικής διαδρομής

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του ΟΑΚΑ λόγω της υπερειδικής διαδρομής
Intime.gr

Το ΟΑΚΑ θα βρεθεί σήμερα (08.09) στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού εκεί θα πραγματοποιηθεί ο εναρκτήριος αγώνας του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με την υπερειδική διαδρομή. Γνωστές έχουν γίνει οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Στάδιο.

Την Πέμπτη (08.09) στις 19:30, η Ελλάδα θα «μεταδώσει» την εκπληκτική εικόνα της υπερειδικής του ΟΑΚΑ για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις σε 150 χώρες στον κόσμο, με περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές να απολαμβάνουν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες την ασφάλτινη ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 1,95 χλμ., που έχει στηθεί εντός του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

Δεκάδες χιλιάδες… περισσότερο τυχεροί, θα ζήσουν τη στιγμή από τις κερκίδες του γηπέδου, έχοντας νωρίτερα την ευκαιρία να περιηγηθούν στον περιβάλλοντα χώρο του, όπου θα εξελίσσονται παράλληλες δραστηριότητες.

Σύμφωνα και με την ενημέρωση των διοργανωτών “… η μεγάλη γιορτή του αγώνα θα έχει ξεκινήσει πολύ πριν τις 19:30”. Οι πύλες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 16:30.

Έτσι, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής θα πραγματοποιήσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από την Ολυμπιακή εγκατάσταση

Ειδικότερα από τις 13:00 έως και το τέλος του αγώνα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις εξής οδούς κοντά στο Ο.Α.Κ.Α:

Σπύρου Λούη, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφ. Κηφισίας και Κύμης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ε.Η.Σ. Ειρήνης (Νερατζιωτίσης), στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφ. Κύμης-Αρτέμιδας και του ανισόπεδου κόμβου Παραδείσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Γ.Πιταρρά, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αρτέμιδας και Σπ. Λούη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης, απαγορεύεται η αριστερόστροφη κίνηση των οχημάτων στην οδό Σπ. Λούη, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Χαλάνδρι, στο ύψος της κεντρικής εισόδου του Ο.Α.Κ.Α.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις