Δευτέρα, 19 Αυγ.
32oC Αθήνα

Κρομπεράν για το Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: «Ήμασταν κατώτεροι του αντιπάλου και αναλαμβάνω την ευθύνη»

Κρομπεράν για το Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: «Ήμασταν κατώτεροι του αντιπάλου και αναλαμβάνω την ευθύνη»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε ανταγωνιστικός κόντρα στη Φράιμπουργκ και μετά την ήττα με 3-0 στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του  Europa League, ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε για την “πίεση” στην ομάδα του.

Ο Κορμπεράν παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Φράιμπουργκ και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα του Ολυμπιακού και τη νέα άσχημη εμφάνιση της ομάδας, μετά την ισοπαλία με τον Βόλο και την ήττα από τη Ναντ.

Οι δηλώσεις του Κορμπεράν

Προφανώς όλοι είδαμε σήμερα πως η ομάδα μας ήταν κατώτερη του αντιπάλου. Σε όλες τις λειτουργίες μίας ομάδας ο αντίπαλος μας επιβλήθηκε. Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ, ο προπονητής, που πρέπει να βρω λύσεις. Σήμερα η Φράιμπουργκ ήταν ανώτερη από εμάς.

Η ήττα μας είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η Φράιμπουργκ ήταν ανώτερη. Εμείς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Έχουμε αποδώσει πιο κάτω από τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, της ομάδας και του τι αξίζει ο κόσμος και φυσικά αναλαμβάνω την ευθύνη.

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι τολμηρός στην επίθεση: Όχι έχει να κάνει με το πώς μπορείς να επιβληθείς. Εμείς δεν κερδίζουμε τις μονομαχίες. Δεν ‘σπάμε’ τις αντίπαλες προσπάθειες σωστά. Δεν κερδίζουμε τις μονομαχίες και είμαστε κατώτεροι εκείνη τη στιγμή. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το ότι σήμερα ο αντίπαλος ήταν ανώτερος από εμάς. Σε δύο στατικές φάσεις δεν υπήρχε καλή οργάνωση που μας κόστισε ένα γκολ.

Για τον όμιλο του Europa, τον Άρη και την “πίεση” στον ίδιο: Εάν μιλήσουμε για το Europa δεν έχουμε κερδίσει βαθμούς και εάν θέλουμε να το καταφέρουμε πρέπει να βελτιωθούμε. Για το άλλο σκέλος της ερώτησης. Για το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς. Πολύ σημαντικό για τους βαθμούς. Να κατακτήσουμε τη νίκη.

Για μένα από τότε που ήρθα εδώ δεν έχω σταματήσει να νιώθω πως είναι απαίτηση να νικάμε. Όταν δεν το κάνουμε η πίεση υπάρχει. Επομένως πίεση υπάρχει. Η πίεση υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να νικάμε.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις