Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Κιλκίς – Καιρός: Άνοιξαν οι ουρανοί και «χάθηκε» ο ορίζοντας – Ουράνιο τόξο μετά τη σφοδρή καταιγίδα

Κιλκίς – Καιρός: Άνοιξαν οι ουρανοί και «χάθηκε» ο ορίζοντας – Ουράνιο τόξο μετά τη σφοδρή καταιγίδα

Η καταιγίδα στο Κιλκίς ανάγκασε τους περισσότερους κατοίκους να μείνουν το απόγευμα στα σπίτια τους. Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει νέα επιδείνωση τις επόμενες μέρες…

Μια ισχυρή μπόρα χτύπησε και το Κιλκίς το απόγευμα του Σαββάτου, αναγκάζοντας τους κατοίκους της πόλης, να κλειστούν στα σπίτια τους. Δεν είχε μεγάλη διάρκεια και δεν προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην πόλη.

Μετά από ένα δεκάλεπτο στον ουρανό του Κιλκίς φιγουράριζε ένα υπέροχο ουράνιο τόξο, που έκανε τους κατοίκους της πόλης, να ξεχάσουν γρληγορα την καταιγίδα. Ανάλογη νεροποντή είχαμε και στη Βέροια, με όσους βρίσκονταν έξω, να τρέχουν για να προστατευτούν.

Μετεωρολόγοι προβλέπουν αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, ενώ από τη Δευτέρα πέφτει σταδιακά και στην υπόλοιπη χώρα. Το φθινόπωρο φαίνεται να μας χτυπάει την πόρτα καθώς ο υδράργυρος θα πέφτει καθημερινά τις επόμενες μέρες και μάλιστα από την Τρίτη το βράδυ αναμένεται ραγδαία πτώση και ως προς τις ελάχιστες, δηλαδή από την Τετάρτη και μετά θα ξημερώνει με κρύο ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα, όχι μόνο στα ορεινά.

Δείτε στο επόμενο βίντεο τις εικόνες του eidisis.gr, από την καταιγίδα στο Κιλκίς…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις