Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η μητέρα της ζητάει δημόσια συγγνώμη για όσα πέρασε – «Σε αγαπώ πολύ και μου λείπεις»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η μητέρα της ζητάει δημόσια συγγνώμη για όσα πέρασε – «Σε αγαπώ πολύ και μου λείπεις»

Η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τον «πόνο» που πέρασε η κόρη της, κατά τη διάρκεια της 13χρονης υποχρεωτικής κηδεμονίας, στην οποία την είχε επιβάλει ο πατέρας της. Το Instagram, φαίνεται μάλιστα πως ήταν ο μόνος τρόπος να το κάνει, αφού η κόρη της έχει κλείσει κάθε δίαυλο επικοινωνίας μαζί της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram έγραψε ότι «μια γνήσια συγγνώμη θα βοηθούσε να κλείσει η οικογενειακή τους διαμάχη» αναφερόμενη σε όσα έχουν συμβεί στις σχέσεις με την οικογένειά της. Κάτω από την ανάρτηση σχολίασε η μητέρα της, ζητώντας της αυτή την πολυπόθητη «συγγνώμη».

«Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου. Λυπάμαι εδώ και χρόνια. Σε αγαπώ πολύ και μου λείπεις. Μπρίτνεϊ, βαθιά μέσα σου ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και μου λείπεις. Ζητώ συγγνώμη για οτιδήποτε σε πλήγωσε», της έγραψε η Λιν Σπίαρς.

Στη συνέχεια, η 67χρονη ζήτησε από την κόρη της να την «ξεμπλοκάρει» στα social media, ώστε να μιλήσουν αυτοπροσώπως.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

Πηγή κοντά στη μητέρα της σταρ δήλωσε στην Page Six ότι η Λιν Σπίαρς «προσπαθούσε, προσπαθεί και θα προσπαθεί να έρθει σε επαφή» με την κόρη της, έστω μέσω τηλεφώνου και νιώθει «αβοήθητη». «Δεν έχει άλλη επιλογή παρά να καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», εξηγεί.

Στην ανάρτηση, όπου σχολίασε η Λιν Σπίαρς, η Μπρίτνεϊ έγραψε ότι τα μέλη της οικογένειάς της «δεν έχουν καμία επίγνωση και πραγματικά πιστεύουν στο μυαλό τους ότι δεν έχουν κάνει τίποτα κακό» σχετικά με την κηδεμονία της. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις