Παρασκευή, 27 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Γαϊτάνης για δηλώσεις Γιώργου Τσίπρα: Αυτή είναι η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ για την ελευθεροτυπία

Γαϊτάνης για δηλώσεις Γιώργου Τσίπρα: Αυτή είναι η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ για την ελευθεροτυπία

Στις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσίπρα με αφορμή την ελευθεροτυπία αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης. 

«Ο κ. Γ. Τσίπρας προσπαθεί να δικαιολογήσει αυτό που καταλαβαίνουν όλοι οι Έλληνες. Πώς για οτιδήποτε καλό γίνεται ή γράφεται για τη χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ ενοχλούνται, ενώ οποιοδήποτε αρνητικό δημοσίευμα το κάνουν σημαία», επισημαίνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται την ελευθεροτυπία. Οτιδήποτε συμβαδίζει με τις απόψεις του είναι “ανεξάρτητη δημοσιογραφία”. Τα θετικά δημοσιεύματα καταγγέλλονται ως πληρωμένα. Ο ορισμός της ολοκληρωτικής λογικής» αναφέρει επίσης ο Τάσος Γαϊτάνη.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί σχόλιο του Γιώργου Τσίπρα σχετικά με δημοσίευμα των Financial Times που χαρακτηρίζει την Ελλάδα σύγχρονο οικονομικό θαύμα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, «είτε για παραισθήσεις του αρθρογράφου, είτε για εκτέλεση παραγγελίας». 

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις